IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週日 5月 12, 2024 8:53 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 15 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週三 6月 29, 2005 9:55 pm 
離線
資深玩家
頭像

冇左 Z800 既?

:oops:

附加檔案:
SE.jpg [ 472 KiB | 被瀏覽 8858 次 ]

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 29, 2005 10:45 pm 
離線
全職睇場
頭像

因為 Z800 當舊款機 ;)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 29, 2005 10:47 pm 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:

http://www.ima-mobile.com/phpBB2/viewto ... 1&start=15

Kenny 可唔可以睇睇我究竟做錯左邊一個 STEP 呢?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 29, 2005 10:48 pm 
離線
全職睇場
頭像

K.Takumi 寫:
Kenny Li 寫:

http://www.ima-mobile.com/phpBB2/viewto ... 1&start=15

1) 你玩邊部機?

2) 用乜 cable?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 29, 2005 10:53 pm 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
K.Takumi 寫:
Kenny Li 寫:

1) 你玩邊部機?

1. 3HK 版 Z800i 想轉 R1AB013

2. 新版 SETOOL + UC-10 USB Cable

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 29, 2005 10:56 pm 
離線
全職睇場
頭像

K.Takumi 寫:
Kenny Li 寫:
K.Takumi 寫:
Kenny Li 寫:

1) 你玩邊部機?

1. 3HK 版 Z800i 想轉 R1AB013

2. 新版 SETOOL + UC-10 USB Cable

去 Device Manager 睇下條 UC-10 裝左去邊個 port 位, 然後再於 setool 選果個 port ;)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 29, 2005 10:57 pm 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
去 Device Manager 睇下條 UC-10 裝左去邊個 port 位, 然後再於 setool 選果個 port ;)

揀好左架喇,但係 Flash 完去到 Complete phone 果時仍然出 error。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 29, 2005 11:00 pm 
離線
全職睇場
頭像

K.Takumi 寫:
Kenny Li 寫:

揀好左架喇,但係 Flash 完去到 Complete phone 果時仍然出 error。

1) Post 個 full log 睇下

2) 轉一個 setool 舊 version 試下! 我今日用最新 version, 部 K750 連 boot 都 boot 唔到!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 29, 2005 11:02 pm 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
K.Takumi 寫:
Kenny Li 寫:

2) 轉一個 setool 舊 version 試下! 我今日用最新 version, 部 K750 連 boot 都 boot 唔到!

邊一度可以 Download 舊 Version 呢?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 29, 2005 11:12 pm 
離線
全職睇場
頭像

K.Takumi 寫:
Kenny Li 寫:
K.Takumi 寫:
Kenny Li 寫:

邊一度可以 Download 舊 Version 呢?

Post 個 full log 睇下衰乜先 ;)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 29, 2005 11:14 pm 
離線
資深玩家
頭像

有!

附加檔案:
SE.JPG [ 79.69 KiB | 被瀏覽 8803 次 ]

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 29, 2005 11:26 pm 
離線
全職睇場
頭像

K.Takumi 寫:
有!

佢 trigger 個 Sharp USB cable 時出 error :lol:

用 UFS 啦!

我個 setool dongle 今日先 DHL 到我手, 但我都未成功用 UC-10 4-in-1 cable 玩到一次 :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 6月 29, 2005 11:28 pm 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
K.Takumi 寫:
有!

佢 trigger 個 Sharp USB cable 時出 error :lol:

用 UFS 啦!

我個 setool dongle 今日先 DHL 到我手, 但我都未成功用 UC-10 4-in-1 cable 玩到一次 :P

:shock:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 6月 30, 2005 12:52 am 
離線
全職睇場
頭像

K.Takumi 寫:
Kenny Li 寫:
K.Takumi 寫:
有!

用 UFS 啦!

:shock:

估唔到呢 :P 好多人都唔會信!

http://www.dhl.com.hk/hk_eng_st/eng_st_ ... 4524354822

不過俾左個靚號碼我: 2928 ;)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 6月 30, 2005 2:17 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:

舊過K700????

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 15 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章