IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 5月 11, 2024 1:02 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週五 3月 25, 2005 8:09 pm 
離線
新手入場

唔會要重新開始呀????

:lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 3月 25, 2005 8:11 pm 
離線
全職睇場
頭像

戰鬥員 寫:
唔會要重新開始呀????

:lol:

好彩, 唔係成個 harddisk delete 左 ;)

你急呀? 去搵某 "神醫" 啦, 佢收 $2800 咁平 :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 3月 25, 2005 8:25 pm 
離線
新手入場

我係隱形楊利偉, 我用$2,800加多$150 去土星好過!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 3月 25, 2005 8:28 pm 
離線
全職睇場
頭像

戰鬥員 寫:
我係隱形楊利偉, 我用$2,800加多$150 去土星好過!!!

記得我一家三口, 加埋隻狗報左名 ;)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 3月 26, 2005 10:09 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
戰鬥員 寫:

我係咪你講果隻狗呀 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 3月 27, 2005 2:27 am 
離線
全職睇場
頭像

sheepdog 寫:
Kenny Li 寫:
戰鬥員 寫:

傻啦, 我隻 Dolly 係女仔o黎架 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 3月 27, 2005 10:37 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:
sheepdog 寫:
Kenny Li 寫:
戰鬥員 寫:

傻啦, 我隻 Dolly 係女仔o黎架 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 3月 30, 2005 7:25 am 
好緊張呀 ... :oops: :oops: :oops: :oops:

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週三 3月 30, 2005 9:00 am 
離線
新手入場

而家升空前最後倒數 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 3月 30, 2005 12:58 pm 
離線
全職睇場
頭像

戰鬥員 寫:

謝利唔記得俾個 handsfree 我, 又衰左! 升空計劃又要 delay!

係呀, 係 handsfree 呀 ;)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 3月 30, 2005 3:30 pm 
Kenny Li 寫:
戰鬥員 寫:

謝利唔記得俾個 handsfree 我, 又衰左! 升空計劃又要 delay!

唔緊要 ... delay 好閒事 ... 搵過日天氣情朗 ... 可以再升空 :wink:

謝利 ... 你 ... 你 ... 唔俾玩具你玩o架 :twisted:

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週三 3月 30, 2005 5:06 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
戰鬥員 寫:

多口問句,點解關個handsfree事 :o

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 3月 30, 2005 5:38 pm 
Ming 寫:
Kenny Li 寫:
戰鬥員 寫:

密碼 ... 不方便透露 ... :twisted:

不要問 ... 只要聽 ... :twisted:

其實我都唔知, 所以唔好問我 :wink:

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週三 3月 30, 2005 6:37 pm 
離線
全職睇場
頭像

cybertama 寫:
Ming 寫:
Kenny Li 寫:
戰鬥員 寫:

密碼 ... 不方便透露 ... :twisted:

不要問 ... 只要聽 ... :twisted:

其實我都唔知, 所以唔好問我 :wink:

你真知我心 ;)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 3月 30, 2005 6:42 pm 
離線
全職睇場
頭像

死得有價值 ;)

附加檔案:
V902_Headsfree_02.JPG [ 65.32 KiB | 被瀏覽 9189 次 ]
V902_Headsfree_01.JPG [ 41.66 KiB | 被瀏覽 9189 次 ]

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :