IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週日 5月 12, 2024 8:42 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 25 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 6:02 pm 
離線
全職睇場
頭像

$388 解鎖? $100 改中文? $50 解 MP3?

邊個可以俾部機有睇睇? 我打去, 條友又賣期貨喎 ;)

連行貨 SX813 有中文繁體 + 簡體都唔知, 點搵食呀?

我已經搵人約佢聽日即場改, 咁又一次係香港人之光定又一次笑話, 好怏會知!

想造低個價呀? 謝利話一於鐵價不二, 睇你頂得幾耐 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 6:06 pm 
離線
高級玩家

我都contact佢...話中文+mp3未有......
但已經有firmware....如果有.....又睇住佢....我都會幫襯.........
不過我都係想睇你地個report呀......

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 6:22 pm 
Kenny Li 寫:

連行貨 SX813 有中文繁體 + 簡體都唔知, 點搵食呀?

我已經搵人約佢聽日即場改, 咁又一次係香港人之光定又一次笑話, 好怏會知!

想造低個價呀? 謝利話一於鐵價不二, 睇你頂得幾耐 :lol:

有人信先奇啦 ... :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端

文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 6:33 pm 
離線
全職睇場
頭像

cybertama 寫:
Kenny Li 寫:

有人信先奇啦 ... :lol: :lol: :lol: :lol:

有架, 有架, 果邊多傻仔 ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 6:36 pm 
Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:

其實之前係咪真係有人俾2800拎去日本整過o架 ... :roll:

回頂端

文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 6:39 pm 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:

其實之前係咪真係有人俾2800拎去日本整過o架 ... :roll:

2800 就有人俾過, 但一定未坐過飛機去日本 ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 7:09 pm 
Kenny Li 寫:
2800 就有人俾過, 但一定未坐過飛機去日本 ;)

嘩 ... 保管費都好貴o下喎 ... :twisted:

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 7:16 pm 
離線
新手入場

kenny, 雖然你del 左我topic, 但呢個topic...
居然有異曲同工之妙 :D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 7:27 pm 
離線
全職睇場
頭像

wongja 寫:
kenny, 雖然你del 左我topic, 但呢個topic...
居然有異曲同工之妙 :D

因為你個 topic 出怪獸字, 入唔到去睇 ............... 我先 delete 架

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 7:29 pm 
離線
新手入場

我命名該topic 為

鈴聲香港最硬膠之topic

並叫謝利加油, 快d 解左mp3 rt lock 佢!
到時就正啦!
我打死都唔賣

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 7:32 pm 
離線
全職睇場
頭像

andrewcpy 寫:
我都contact佢...話中文+mp3未有......
但已經有firmware....如果有.....又睇住佢....我都會幫襯.........
不過我都係想睇你地個report呀......

有人平就當然幫襯平果個啦! 咁當然要信得過先得啦!

只係佢地唔明, 謝利傳授得套 "日本妹解發大法" 俾日本人, 902sh 已經對謝利黎講係明日黃花 ;)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 7:56 pm 
離線
版主
頭像

真係 :?

kenny兄做得好~~~~

係時間發揮forum版友團結既力量~~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 8:23 pm 
離線
版主
頭像

香港人既光榮 !!! 點解同是香港人都唔去贈慶, 反而做D眼紅人既期貨出黎?

真係幼稚 :evil:

唔好俾外國人知道添丫, 笑大人地個口架! :x

甘叻就show d 相黎睇下$388做到d乜,唔好齌講.... 拖得就拖......

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 8:42 pm 
離線
新手入場
頭像

Celia 寫:
香港人既光榮 !!! 點解同是香港人都唔去贈慶, 反而做D眼紅人既期貨出黎?

真係幼稚 :evil:

唔好俾外國人知道添丫, 笑大人地個口架! :x

甘叻就show d 相黎睇下$388做到d乜,唔好齌講.... 拖得就拖......

因為左住佢地

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 4月 28, 2005 8:50 pm 
離線
新手入場

我覺得鈴聲HK已經變成係只會有傻仔先會去的地方,因爲個度連D版主都係xxxxx。 :lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 25 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :