IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週一 5月 13, 2024 9:23 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 19 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週五 4月 22, 2005 9:21 pm 
離線
高級玩家

成日要人re-provisioning

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 22, 2005 11:59 pm 
離線
全職睇場
頭像

andrewcpy 寫:

因為要你上去 Vodafone 個 server 做 update! 我都想知點取消!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 3:07 am 
Kenny Li 寫:

因為要你上去 Vodafone 個 server 做 update! 我都想知點取消!

Kenny 大大 ... 我攪o左好耐都唔掂呀 ... :cry: :cry: :cry: :cry:

但有一個傻仔方法 ... 就係張常用o既o野放係 shortcut 入面 (但係只得唔個位) ... :roll: :oops:

回頂端

文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 3:13 am 
離線
全職睇場
頭像

cybertama 寫:
Kenny Li 寫:

Kenny 大大 ... 我攪o左好耐都唔掂呀 ... :cry: :cry: :cry: :cry:

但有一個傻仔方法 ... 就係張常用o既o野放係 shortcut 入面 (但係只得唔個位) ... :roll: :oops:

應該 ......... 只係應該, 只要 connect 一次 Vodafone 個 server 就可以取消 ........ 我估 .............. !

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 3:18 am 
Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:

應該 ......... 只係應該, 只要 connect 一次 Vodafone 個 server 就可以取消 ........ 我估 .............. !

但係 ...... 可能 ..... 換o左 sim card 後要再 update 過 .... :cry: :cry: :cry: :cry:

因為似乎係要上 vodafone 拎條 key (play mp3/mp4 用) ... 但 key 要跟 sim card ... :cry: :cry: :cry: :cry:

回頂端

文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 3:33 am 
離線
全職睇場
頭像

但係 ...... 可能 ..... 換o左 sim card 後要再 update 過 .... :cry: :cry: :cry: :cry:

因為似乎係要上 vodafone 拎條 key (play mp3/mp4 用) ... 但 key 要跟 sim card ... :cry: :cry: :cry: :cry:

使唔使咁多限制呀? 咁 SX813 會唔會咁?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 3:38 am 
Kenny Li 寫:

使唔使咁多限制呀? 咁 SX813 會唔會咁?

813 就同歐版一樣 ... 只係用最簡單o既 forward lock ... :oops:

不過都係要跟 sim ... 轉o左 sim card 之前 dl o左 d mp3 ringtone 就用唔到 ... 仲有就係一定要 save 係手機 memory (得7m幾 ... 唔多夠用呢 :? )

回頂端

文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 4:09 am 
離線
全職睇場
頭像

813 就同歐版一樣 ... 只係用最簡單o既 forward lock ... :oops:

不過都係要跟 sim ... 轉o左 sim card 之前 dl o左 d mp3 ringtone 就用唔到 ... 仲有就係一定要 save 係手機 memory (得7m幾 ... 唔多夠用呢 :? )

咁我成日又 CSL, 又 3, 又 Peoples 咪 .................. ???????

失敗! 都係 SE 既 Quickshare 好!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 4:13 am 
Kenny Li 寫:

咁我成日又 CSL, 又 3, 又 Peoples 咪 .................. ???????

我家陣都慣o左用 mmf 咯 ... :wink:

回頂端

文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 4:17 am 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:

到退 ....................... ????????

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 4:21 am 
Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:

到退 ....................... ????????

冇計啦 ... 唯有快d換果部呢 ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

回頂端

文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 4:23 am 
離線
全職睇場
頭像

冇計啦 ... 唯有快d換果部呢 ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

有乜新機?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 4:26 am 
Kenny Li 寫:

有乜新機?

未有 target 呢 ... maybe w800 ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

不過 mp3 ringtone 對我o黎講都唔係好緊要 ... mmf 都有d好靚聲 ... :wink:

回頂端

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 5:25 am 
離線
新手入場

我就等緊部903sh啦! :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 4月 23, 2005 8:10 am 
離線
新手入場

Octane911 寫:
我就等緊部903sh啦! :)

看902的情況,如果是日版的903,只會鎖得更緊 ...

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 19 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :