IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週三 5月 01, 2024 9:03 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 222 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 101112131415  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週四 10月 17, 2013 3:25 pm 
離線
版主
頭像

好野!!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 10月 17, 2013 3:39 pm 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
simon 寫:
政 寫:
你買1550, 我買1800. 亞公價加250 普通樣價錢

陳sir 1500 應該ok

我7月中買2300人仔, S版白色95新, 而家1550, 三個月唔見o左750 :(( :(( :((

好在部機真係幾好用, 兼到而家都冇乜新機好換, g2又未跌到1500.........

G2 好快到岸!大陸人唔多鍾意,而家只得香港各大 forum 專業賣家撐場!

再一水大貨到就見 1500 !

而家G2咩價?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 10月 17, 2013 3:51 pm 
離線
全職睇場
頭像

simon 寫:
而家G2咩價?

而家 2 字!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 10月 17, 2013 4:57 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
引言回覆:
你買1550, 我買1800. 亞公價加250 普通樣價錢

陳sir 1500 應該ok

Andy Kong 上個星期買 1750!我星期一 1600!之後星期三就 1550 !

陳 sir 應該 1400 左右再送多碗叉燒飯 :-D

早知唔買步步高 :roll: , 又有機, 冇叉燒飯, 都有杯茶瓜, 阿公,邊檔 ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 10月 17, 2013 5:11 pm 
離線
全職睇場
頭像

陳大利 寫:
早知唔買步步高 :roll: , 又有機, 冇叉燒飯, 都有杯茶瓜, 阿公,邊檔 ;)

飛揚中韓旗個妹妹仔。最好叫佢留機,因為其他人十點就等貨到!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 10月 17, 2013 5:26 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
陳大利 寫:

叫佢留機? 我都唔知佢係幾樓? 我冇同佢買過野 :roll:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 10月 17, 2013 5:34 pm 
離線
全職睇場
頭像

陳大利 寫:
Kenny Li 寫:
陳大利 寫:

叫佢留機? 我都唔知佢係幾樓? 我冇同佢買過野 :roll:

飛揚三樓,插咗支中韓旗!我連個妹妹仔張相都 post 過啦。

同妹妹仔打交道,叫 陳 sir 出手啦,唔只有叉燒飯食,可能有大餐 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 10月 17, 2013 5:45 pm 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
陳大利 寫:
Kenny Li 寫:
陳大利 寫:

飛揚三樓,插咗支中韓旗!我連個妹妹仔張相都 post 過啦。

同妹妹仔打交道,叫 陳 sir 出手啦,唔只有叉燒飯食,可能有大餐 :-D

好, 明天上 :-P :-P

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 10月 17, 2013 7:13 pm 
離線
全職睇場
頭像

陳大利 寫:
好, 明天上 :-P :-P

去中韓旗比較放心! 其他好多都賣翻新機! 而家有全套高仿殼賣, 再配粒高仿電就當全新機!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 10月 18, 2013 12:38 am 
離線
新手入場
頭像

Kenny Li 寫:
kadoorie 寫:
價位到1500嘅心理關口,搞到我都想入。
Kenny兄, 我啲舊機 F200 同 IM-T100K 嘅電都柴柴地 (大約用頂到6個鐘,如果上埋網直頭無添), 邊處買到電呢?

你知我一向韓機超過 1500 都唔會入! 但今次 1600 都照入, 一來佢跟埋 smart cover! 二來部黑色差不多全新, 連原裝膠紙!

而家 F200 睇 email 同上網, 而 F240 就睇高清! 正呀!

T100K 我都搵唔到原裝! 全場只得 B 仔!

F200 就試下通天地落長城, 一落樓梯右手邊第二間! 講明要原電! 帶埋原本果粒去對比個接觸點! 原裝第一同第三個接觸點有 2個小孔! 唔好信原包裝, 因為都有假! 我都中左一粒假野, 就係信個包裝!

我上星期問都仲要1700人仔.....
G2 問襯間間都仲賣緊2900 充新...好硬 :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 10月 18, 2013 2:26 am 
離線
全職睇場
頭像

guilty 寫:
我上星期問都仲要1700人仔.....
G2 問襯間間都仲賣緊2900 充新...好硬 :twisted:

一有大貨到插水 .............

你想入 G2 就去 中韓旗問下 :-D

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 10月 18, 2013 10:39 am 
離線
版主

Kenny Li 寫:
陳大利 寫:

咦,係咪用微信同妹妹仔留機啊?呢樣正喎,唔駛企係度打蹬你眼望我眼咁痛苦! :oops: :oops:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 10月 18, 2013 11:40 am 
離線
新手入場
頭像

Andy Kong 寫:
Kenny Li 寫:
陳大利 寫:

咦,係咪用微信同妹妹仔留機啊?呢樣正喎,唔駛企係度打蹬你眼望我眼咁痛苦! :oops: :oops:

剛想出發, 冇用微信同妹妹仔留機啊?死火 :roll:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 10月 20, 2013 3:58 pm 
離線
新手入場

我都有興趣, 想留機,
阿公可否(PM)告知妹妹仔聯絡方法,
Thanks a lot.

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 10月 20, 2013 4:38 pm 
離線
全職睇場
頭像

gcfshk 寫:
我都有興趣, 想留機,
阿公可否(PM)告知妹妹仔聯絡方法,
Thanks a lot.

Sorry, 我無佢聯絡方法! 佢上次問我有無用 wechat 但我唔用強國出品, 所以無攞到聯絡!

而且個個三唔識七就叫佢留, 佢都唔會理你啦!

先上去同人打個招呼, 或者落 100 定金, 咁就有誠意好多!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 222 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 101112131415  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :