IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週六 5月 18, 2024 12:33 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 71 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Re: samsung T839 SIDEKICK
文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 12:26 am 
離線
全職睇場
頭像

陳大利 寫:
Kenny Li 寫:
之前講過, 長城 2 樓搵到個廁所就會見到 2 個湖南妹!

賣 $850 人仔, 靚仔加上口材好, 減多 $50 :lol:

你唔開聲, 一定跟 B 仔電俾你! 你一定要指明要 "原電" !!

充電器, USA cable 同 headphone 亦是 B 仔! 叫佢唔好俾, 減 $20 啦!

阿公, 我不靚仔湖南妹全套要我$880, 她話最好價 wor :roll: 最後我走入

係 IMA 講完, 今日只見有 2-3 部, 佢唔加價就奇 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: samsung T839 SIDEKICK
文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 12:27 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
del 完D 電好鬼耐用, 用O左一日......返到屋企仲有50% :-o

你行 2G 定 3G 呀?

我 delete 完, 最多頂到 2/3 日!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 12:37 am 
離線
版主
頭像

NW ! 長開WIFI !!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 12:44 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:

我又係用 NW ! 但唔用 WiFi !!

唔用就好慳電, 一用就去得好快!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 1:07 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:

我又係用 NW ! 但唔用 WiFi !!

唔用就好慳電, 一用就去得好快!

無奶油 ! 你果粒B電

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 1:33 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
無奶油 ! 你果粒B電

佢敢俾粒 B 電我, 我抱走佢個 B :lol: :lol:

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 1:42 am 
離線
版主
頭像

Kenny Li 寫:
政 寫:
無奶油 ! 你果粒B電

佢敢俾粒 B 電我, 我抱走佢個 B :lol: :lol:

你開定枝奶換定片啦 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 1:47 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
Kenny Li 寫:
政 寫:
無奶油 ! 你果粒B電

你開定枝奶換定片啦 :lol:

係喎 ............ 咁咪搵自已黎玩 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 8:32 am 
離線
資深玩家
頭像

昨日去看过,部机一般...不要期望太大..

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 8:37 am 
離線
版主
頭像

:lol: 陳SIR , 你要求高了

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 9:17 am 
離線
版主
頭像

政 寫:

陳sir,可能過左去西班牙玩緊啲四核U加兩激ram,1080P芒嘅機呀!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 9:20 am 
離線
資深玩家
頭像

makgary 寫:
政 寫:

陳sir,可能過左去西班牙玩緊啲四核U加兩激ram,1080P芒嘅機呀!

西班牙就无机会去啦,看你们什么时候有空过来去向西村吃鸡煲吧...我现在不用出差,多了时间在啊..

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 9:23 am 
離線
版主
頭像

Les Chan 寫:
makgary 寫:
政 寫:

西班牙就无机会去啦,看你们什么时候有空过来去向西村吃鸡煲吧...我现在不用出差,多了时间在啊..

好提議喎。度下先。政政,幾時有時間呀你?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 9:53 am 
離線
資深玩家
頭像

makgary 寫:
Les Chan 寫:
makgary 寫:
政 寫:

约埋阿公等人吧..如果不想吃鸡煲,可以去西贝面游吃烧羊架..

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 2月 29, 2012 11:12 am 
離線
版主
頭像

Les Chan 寫:
makgary 寫:
Les Chan 寫:
makgary 寫:
政 寫:

约埋阿公等人吧..如果不想吃鸡煲,可以去西贝面游吃烧羊架..

我真係唔食雞煲架

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 71 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 29 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :