IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 5月 03, 2024 4:18 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 53 篇文章 ]  前往頁數 1234  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : SE XPERIA MINI PRO
文章發表於 : 週三 7月 27, 2011 10:11 am 
離線
版主
頭像

呢部SE XMP 上個月試玩時已經非常喜歡, 因為佢似我用緊果部MINI PRO ! 而且MON 靚O左, 又有1G U 相機又提升到5.0又有前CAM ! GOOD !!

今次SE 終於學到野LA ! 送保護貼......但我唔識貼 :cry: 而且買白色送多一個PINK COLOR ! 正

耳筒就無驚喜啦, 用D最普通款, 好彩襯返白色 !

呢期SE 亦好好咁保留哂ARC NEO D好野Qualcomm Snapdragon 1Ghz CPU、Bravia Engine、 ......可惜連最差的內置3XXMB 亦帶埋黎, 我當年部NEO 就係經常話無位, 又唔係只只APPS 可以APP2SD! 失敗 !!

一開始個主頁, 其實同MINI PRO 差唔多, 但又多O左D野, 例如音樂果個ICON 佢又可以再分收音機.睇相.音樂

SMS 方面, 我都係唔覺有粗口......HOW COME

影相就真係好齊, 咩都有......5.0CAM 可以自拍.人臉對焦.防手震.拍片又有720P......閃光燈

系統就行緊2.3.3 , 講真我就唔知同2.3.4 爭咩......GOOGLE TALK VC !?

點解打正W系列都無均衡器, 呢部會有架......抵買啦 :lol:

Bravia Engine 真係唔係流, 好鬼靚D DEMO 相

最後, 2180 呢個價係OK ! 因為同期就得ACE 呢D價位 , 但ACE 係無1G U 呀......

跟機就2G咭, 1電1200MAH 之前係970MAH !

又係打唔到VC ......真係韓國機專利...... :-o

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: SE XPERIA MINI PRO
文章發表於 : 週三 7月 27, 2011 10:39 am 
離線
新手入場

呢部應該係冇Exmor R的. 一開始D新閒稿寫錯晒@@

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 27, 2011 11:13 am 
離線
新手入場

以2180呢個價位,一個值 :lol:
白色好靚,但工作關係,都係買黑色算 :-(

支援flash嗎?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 27, 2011 12:29 pm 
離線
資深玩家
頭像

Android 可以 Video Call 唔係韓國品牌既專利!只係其他 Brand 冇加...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 27, 2011 2:36 pm 
離線
資深玩家
頭像

請問話音質素有沒有改善? :roll: 哩部機無論外型同價錢都好吸引...不過係擔心話音質素~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 27, 2011 5:11 pm 
離線
全職睇場
頭像

我最想知 人仔台 data plan 有無得 "減 $600" ?

有就去出機 ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 27, 2011 11:34 pm 
離線
版主
頭像

實有架......不過唔知幾時 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 7月 27, 2011 11:38 pm 
離線
版主
頭像

Epidauros 寫:
呢部應該係冇Exmor R的. 一開始D新閒稿寫錯晒@@

THX!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 28, 2011 12:17 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
實有架......不過唔知幾時 :lol:

又要等呀 ..................

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 28, 2011 12:20 am 
離線
版主
頭像

今日2198 送50百佳+公仔

明天就-300 啦(我想) ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 28, 2011 12:31 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
今日2198 送50百佳+公仔

明天就-300 啦(我想) ;)

我唔要 $300! 我要 $600 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 28, 2011 12:37 am 
離線
版主
頭像

買兩部 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 28, 2011 1:49 am 
離線
資深玩家

考慮中:﹣)哩兩日要決定啦:﹣)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 28, 2011 1:58 am 
離線
版主
頭像

買啦 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 7月 28, 2011 2:00 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
買啦 :lol:

我等 $600 discount! 唔係點算尊貴既 data plan 客戶呀 :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 53 篇文章 ]  前往頁數 1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :