IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 4月 30, 2024 1:39 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 28 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Blackberry Playbook 16GB
文章發表於 : 週二 4月 19, 2011 9:34 pm 
離線
高級玩家
頭像

最新BB 產品
個size 十分靚, 我覺得arm arm 好
同galaxy tab 差唔多, 但比galaxy tab 輕得多
部幾上手好靚仔, 四四方方, 後面有防滑膠
mon 好sharp 同fine, 相信睇片效果會幾好
操作好順, 我覺得touch sensitive frame 個design 十分好, 夠晒創意
而且有flash 10.1. 比起ipad 就唔洗講
另外有bb bridge 同bb pin, 要connect bb 同要用bb 功能就適合不過
時間短暫, 未有時間試得多, 睇相先

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 3:32 am 
離線
資深玩家
頭像

yingwai 寫:
最新BB 產品
個size 十分靚, 我覺得arm arm 好
同galaxy tab 差唔多, 但比galaxy tab 輕得多
部幾上手好靚仔, 四四方方, 後面有防滑膠
mon 好sharp 同fine, 相信睇片效果會幾好
操作好順, 我覺得touch sensitive frame 個design 十分好, 夠晒創意
而且有flash 10.1. 比起ipad 就唔洗講
另外有bb bridge 同bb pin, 要connect bb 同要用bb 功能就適合不過
時間短暫, 未有時間試得多, 睇相先

數字比較的話,Galaxy Tab 係輕過 PlayBook 的...

另外,你行完 OS Upgrade 之後,Flash Player 已經係 10.2 而唔係 10.1。

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 4:05 am 
離線
全職睇場
頭像

只得 WiFi 版 .............. 暫時唔考慮!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 4:31 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
只得 WiFi 版 .............. 暫時唔考慮!

將來有 3G 版又點?你又冇 Join BlackBerry Plan,買 Wi-Fi 版算啦!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 5:04 am 
離線
全職睇場
頭像

IMA Reporter 寫:
Kenny Li 寫:

將來有 3G 版又點?你又冇 Join BlackBerry Plan,買 Wi-Fi 版算啦!

有 3G 版, 你可以決定 join 定 唔 join BB Plan! 但只得 WiFi 就以後無得選擇!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 5:08 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:

有 3G 版, 你可以決定 join 定 唔 join BB Plan! 但只得 WiFi 就以後無得選擇!

算吧啦...

到最後唔 Join 的話咪又係浪費。

我冇咁多 SIM 卡餵 Tablet,呢部應該都係玩 Wi-Fi 版算。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 5:10 am 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:

算吧啦...

到最後唔 Join 的話咪又係浪費。

我冇咁多 SIM 卡餵 Tablet,呢部應該都係玩 Wi-Fi 版算。

我除左 3HK 之外, 張張 sim card 都 clone 左! 帶邊部出街, 一開機就用得! :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 5:15 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
我除左 3HK 之外, 張張 sim card 都 clone 左! 帶邊部出街, 一開機就用得! :lol: :lol:

Wi-Fi 版都有 BlackBerry Bridge,我又有 BlackBerry,對我根本係零影響。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 5:18 am 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:

Wi-Fi 版都有 BlackBerry Bridge,我又有 BlackBerry,對我根本係零影響。

咁咪重限死你 .............. !!

即是 iPhone 4 + WiFi iPad 咁! 做 Apple sales 咩!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 5:21 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
Kenny Li 寫:

咁咪重限死你 .............. !!

即是 iPhone 4 + WiFi iPad 咁! 做 Apple sales 咩!

其實我已經有 iPad 同 Galaxy Tab,再買 Tablet 的話都應該係 PlayBook 架喇...

我唔帶 BlackBerry 出街果日,咪用部 Android 開 Wi-Fi AP 功能俾部 PlayBook 上網囉,唔會限死我既。

;) ;) ;) ;) ;)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 5:23 am 
離線
全職睇場
頭像

其實我已經有 iPad 同 Galaxy Tab,再買 Tablet 的話都應該係 PlayBook 架喇...

我唔帶 BlackBerry 出街果日,咪用部 Android 開 Wi-Fi AP 功能俾部 PlayBook 上網囉,唔會限死我既。

又好! 信你! 有開心價預埋我 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 5:26 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:

PlayBook 同 Galaxy Tab 差唔多重量,果咋 Honeycomb Tablet 同 iPad / iPad 2 一樣咁重,點帶出街呀...

8) 8) 8) 8) 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 5:32 am 
離線
全職睇場
頭像

Kenny Li 寫:

PlayBook 同 Galaxy Tab 差唔多重量,果咋 Honeycomb Tablet 同 iPad / iPad 2 一樣咁重,點帶出街呀...

8) 8) 8) 8) 8)

你有開心價預埋我, 我送 Galaxy Tab 七彩後殼一套俾你, 等你一星期換足7款! 易襯衫呀 :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 5:37 am 
離線
資深玩家
頭像

Kenny Li 寫:
你有開心價預埋我, 我送 Galaxy Tab 七彩後殼一套俾你, 等你一星期換足7款! 易襯衫呀 :lol: :lol:

今次係咪起雙飛呀?

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 20, 2011 9:24 am 
離線
新手入場

個 mon 好似好反光咁 ?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 28 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :