IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 5月 17, 2024 9:47 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 80 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週二 4月 05, 2011 2:44 pm 
離線
新手入場

monli 寫:
文曲星 寫:
monli 寫:
文曲星 寫:
monli 寫:
welcome 成為 ARC 族人

好似好食電定係我整得太多WIDGET呢???

我長開3g用到一日lor~
你有無install task killer ar?

有呀 洗唔洗成日KILL架???

我set 左 auto~

如果係AROUND 80 O唔OK

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 4月 05, 2011 3:20 pm 
離線
版主
頭像

我用兩日

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 4月 05, 2011 5:01 pm 
離線
新手入場

政 寫:
我用兩日

有咩心得 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 4月 05, 2011 5:11 pm 
離線
版主
頭像

我唔開果個TIMESCAPE , 亦將個亮度較70%

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 4月 05, 2011 8:54 pm 
離線
版主

政 寫:

你唔上網?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 4月 05, 2011 10:07 pm 
離線
版主
頭像

:lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 06, 2011 10:00 am 
離線
新手入場
頭像

政 寫:

我一向都無開 timescape, 無用live wallpaper, 亮就65%, 都用唔到2日。
不過我勁上網同睇movie, 1日都算係咁lor~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 4月 06, 2011 7:46 pm 
離線
新手入場

monli 寫:
政 寫:

我一向都無開 timescape, 無用live wallpaper, 亮就65%, 都用唔到2日。

我打PS1同上網都係1日ONLY

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 07, 2011 1:54 am 
離線
版主

monli 寫:
政 寫:

妳勁上網既定義係點先為之勁上網?
一日24小時, 如果勁上網同睇movie, 現時冇一部機可以用到24小時的!!!(除非插住隻牛或者尿袋)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 07, 2011 2:51 pm 
離線
高級玩家
頭像

究竟係咪真係日版1G rom其他地方版320Mb, 定係全部都一樣只係分得320? Mon姐裝得多app嗎, 依家淨幾多?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 07, 2011 6:21 pm 
離線
資深玩家
頭像

fjoarfra 寫:
究竟係咪真係日版1G rom其他地方版320Mb, 定係全部都一樣只係分得320? Mon姐裝得多app嗎, 依家淨幾多?

日版係 1GB ROM,但實際可用空間都係得 300MB 左右。

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 07, 2011 7:10 pm 
離線
高級玩家
頭像

IMA Reporter 寫:
fjoarfra 寫:

日版係 1GB ROM,但實際可用空間都係得 300MB 左右。

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

咁但係SE話320實際咪得3幾十?? 定係實際可用320? 我係喪裝app人...
BTW禽日去試過真係好心動, load相相當快, 拍得住部iPhone, 同部IS一齊試, IS個種"過場效果"真係 :oops: :oops: , 仲爽過我曾經用左兩日既NS! 如果日版冇SIM LOCK必買日版, 好like佢隻Sakura Pink (:l) (:l)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 07, 2011 8:28 pm 
離線
資深玩家
頭像

fjoarfra 寫:
咁但係SE話320實際咪得3幾十?? 定係實際可用320? 我係喪裝app人...
BTW禽日去試過真係好心動, load相相當快, 拍得住部iPhone, 同部IS一齊試, IS個種"過場效果"真係 :oops: :oops: , 仲爽過我曾經用左兩日既NS! 如果日版冇SIM LOCK必買日版, 好like佢隻Sakura Pink (:l) (:l)

實際幾多我唔記得...

日版點會冇 SIM Lock?等下囉,香港應該都會出 Sakura Pink 呱...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 4月 07, 2011 11:13 pm 
離線
高級玩家
頭像

fjoarfra 寫:

實際幾多我唔記得...

日版點會冇 SIM Lock?等下囉,香港應該都會出 Sakura Pink 呱...

睇怕到時都Android 4.0

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 4月 08, 2011 12:02 am 
離線
資深玩家
頭像

fjoarfra 寫:
fjoarfra 寫:

實際幾多我唔記得...

睇怕到時都Android 4.0

應該唔會既... 家陣 3.0 係俾 Tablet 用,Smartphone 又點會由 2.3 直上 4.0 呢。

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 80 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :