IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 5月 17, 2024 11:15 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 80 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週五 4月 01, 2011 7:51 pm 
離線
新手入場
頭像

me too! arc 籃色... 入手... :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 02, 2011 9:55 am 
離線
新手入場
頭像

文曲星 寫:
monli 寫:
文曲星 寫:
我都入左手 :-P

welcome 成為 ARC 族人

好似好食電定係我整得太多WIDGET呢???

我長開3g用到一日lor~
你有無install task killer ar?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 4月 02, 2011 4:12 pm 
離線
新手入場

monli 寫:
文曲星 寫:
monli 寫:
文曲星 寫:

有呀 洗唔洗成日KILL架???

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 4月 03, 2011 8:54 pm 
離線
版主
頭像

本來冇咩好感,但係試過實機後又有d 唔同

雖然話係single core U, 但估唔到部機好順,比我lagfix 加埋超1.2Ghz 既captivate 仲順。。。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 4月 03, 2011 9:47 pm 
離線
版主
頭像

勁抽

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 4月 03, 2011 10:57 pm 
離線
版主
頭像

政 寫:
勁抽

雖然同一價錢LG 好似好抵,但dual core 係咪真係咁“實用“ 又係一個疑問

前晚去試玩時,已經特登試下平日用既APPS, 上網,打機 同UI反應 究竟差幾遠

如果apps 計大部份都差無機,UI反應更係冇分別,主要都係要做memory 管理,例如試玩既2x 已經試到窒 (比人任試既正常結果),至於打機,試隻air attack HD 計,同captivate 啟動時間差一至兩秒,但玩既時侯兩者都冇咩分別,畫質冇分別,順暢度都冇分別

惟一分別就係上網,開flash 後LG 冇咩大影響,但even Arc 都只係窒些少

所以依家買機既話除左粒U外,都可以睇埋影相、聽歌,通話同電量等,唔一定非dual core不可。真係等到好多apps or even android OS 都係dual core supported 至成為必需項目。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 4月 03, 2011 11:49 pm 
離線
版主
頭像

我就影相先決 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 4月 04, 2011 12:05 am 
離線
新手入場

政 寫:
我就影相先決 :lol:

咁ARM你喇 :-P

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 4月 04, 2011 12:57 am 
離線
全職睇場
頭像

粒電唔知可唔可以頂到半日 ....................

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 4月 04, 2011 1:07 am 
離線
版主
頭像

我部NEO可以 !!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 4月 04, 2011 1:25 am 
離線
新手入場

Kenny Li 寫:
粒電唔知可唔可以頂到半日 ....................

舊電屎過IPH4

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 4月 04, 2011 2:14 am 
離線
資深玩家
頭像

enzo 寫:
雖然同一價錢LG 好似好抵,但dual core 係咪真係咁“實用“ 又係一個疑問

前晚去試玩時,已經特登試下平日用既APPS, 上網,打機 同UI反應 究竟差幾遠

如果apps 計大部份都差無機,UI反應更係冇分別,主要都係要做memory 管理,例如試玩既2x 已經試到窒 (比人任試既正常結果),至於打機,試隻air attack HD 計,同captivate 啟動時間差一至兩秒,但玩既時侯兩者都冇咩分別,畫質冇分別,順暢度都冇分別

惟一分別就係上網,開flash 後LG 冇咩大影響,但even Arc 都只係窒些少

所以依家買機既話除左粒U外,都可以睇埋影相、聽歌,通話同電量等,唔一定非dual core不可。真係等到好多apps or even android OS 都係dual core supported 至成為必需項目。

係,唔係話雙核唔好,但係依家冇 Apps Support 就真係有保留!再講,率先雙核果個係 LG,就更加有保留!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 4月 05, 2011 11:40 am 
離線
版主

政 寫:
我部NEO可以 !!

咪就係只可以半日囉!!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 4月 05, 2011 11:55 am 
離線
新手入場
頭像

文曲星 寫:
monli 寫:
文曲星 寫:
monli 寫:
文曲星 寫:

有呀 洗唔洗成日KILL架???

我set 左 auto~

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週二 4月 05, 2011 11:58 am 
離線
新手入場
頭像

剪刺 寫:
政 寫:
我部NEO可以 !!

咪就係只可以半日囉!!

我用到一日呀!
不過display 光就效一半~

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 80 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 29 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :