IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 5月 21, 2024 12:51 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 三星GALAXY 580
文章發表於 : 週六 8月 28, 2010 5:38 pm 
離線
版主
頭像

型號叫I5801,無啦啦又多個名……!2580呢個價吸引架……又2.1
不過, 講真你見過I9000個芒 之後 I5801 ,係睇唔上眼......

外型,唔錯 !!
估唔到有花花......
SMS又有粗口, 手寫又得.用5筆都得 ! (因為X10MINIPRO係用速成得手寫唔得)

好奇怪, 前CAM又係無O左...... :oops:
唔記憶咭, 咩都唔得......映相唔得, 聽歌唔得......

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 29, 2010 2:57 pm 
離線
新手入場
頭像

仲乜唔出 i5700, 乜都好過佢, 粒 cpu 快 d , 個 mon 解像度又諣 d, 又俾人 crack 左做 2 點 multi-touch 添

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 29, 2010 10:43 pm 
離線
資深玩家
頭像

netkid 寫:
仲乜唔出 i5700, 乜都好過佢, 粒 cpu 快 d , 個 mon 解像度又諣 d, 又俾人 crack 左做 2 點 multi-touch 添

i5700 唔係唔好,但可能起 Samsung 香港眼中已經過左氣,所以咪出呢部囉!再講,唔係 CPU 快就好 D 的,都要睇 Samsung 優化搞成點...

:lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 8月 29, 2010 11:11 pm 
離線
版主
頭像

同意,仲谷部過氣手機做咩
你估係iphone3gs咩

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 8月 30, 2010 7:12 am 
離線
版主

部機好醜 :-P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 8月 31, 2010 2:36 am 
離線
高級玩家
頭像

部機真係幾核酸下......都係5700好~~~:P
lk2.09+fe6 linpack score 有OVER 9分
Quadrant就差D,不過都有接近300

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章