IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週二 5月 21, 2024 6:44 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 102 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 7  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週五 7月 16, 2010 1:53 am 
離線
資深玩家
頭像

一部係HUAWEI U8110 ( 即是PCCW的U ANDROID MINI ), 一部係歐洲VODAFONE的840, 99%相似, 2部都係HUAWEI出品, 孖生兄弟唔覺意在我手上相遇.
VODAFONE 840係普通3G FEATURE PHONE
U8110係ANDROID 2.1 SMARTPHONE.

詳細REVIEW及更多圖片可睇下小弟的網站, 多謝.

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 16, 2010 3:43 pm 
離線
資深玩家

VODAFONE一部靚好多, 哩部野"3"都有得賣,不過要你問佢佢至羅出來.

大貨幾時有?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 17, 2010 8:18 pm 
離線
全職睇場
頭像

Spandau 兄, 又俾你行先一步!

我跟你尾入左一台 T-Mobile 版 Mini ;)

不過我跟其他機一齊買, 所要 "應該" 平你 $20, $480 就成交 :lol: :lol:

$480 有 Andriod 2.1 又齊晒成套, 點計都比 SE X10 Mini Pro 低玩啦!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 17, 2010 10:25 pm 
離線
版主
頭像

抵WOR !

:-o

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 17, 2010 10:40 pm 
離線
高級玩家
頭像

Kenny Li 寫:

不過我跟其他機一齊買, 所要 "應該" 平你 $20, $480 就成交 :lol: :lol:

$480 有 Andriod 2.1 又齊晒成套, 點計都比 SE X10 Mini Pro 低玩啦!

Where can buy @480 ? FY ?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 17, 2010 10:46 pm 
離線
版主
頭像

MAYBE

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 17, 2010 11:02 pm 
離線
全職睇場
頭像

henryming02 寫:
Kenny Li 寫:

Where can buy @480 ? FY ?

長城 ;)

放完 2 個星期假, 去打個招呼. 個老闆話有 3 台! "譚先生" 剛好買走一台!

連 Spandau 兄都落手, 即是好野啦 ....... 重使講, 即俾錢!

14 日機, T-mobile 版, 有齊全套連盒!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 17, 2010 11:25 pm 
離線
版主

Kenny Li 寫:

$480 咁平?

有無vodafone 845?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 18, 2010 12:37 am 
離線
版主
頭像

得閒又去打劫佢先 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 18, 2010 12:43 am 
離線
全職睇場
頭像

lajabo 寫:
Kenny Li 寫:

$480 咁平?

有無vodafone 845?

Mini 只是入門機, 又是 14 日機, $480 俾多佢啦!

不過賣機果個山東人, 一向好老實, 唔會亂開價 :lol:

我只見有 U8110 同幾部老人機 (當然俾我掃晒啦 ;)), 唔見其他! 可能俾 Spandau 兄掃晒 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 18, 2010 12:48 am 
離線
全職睇場
頭像

補番 2 張相先 .......... 好似 毛達話齋 ......... no photo no say :)

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 18, 2010 1:36 am 
離線
資深玩家
頭像

阿公,我部U8110係PCCW行機黎架,在香港的二手店買的,全新全套,應該係人地續約送機冇用到的放生機,唔駛一千,但個mon唔得,低res, 仲要電阻mon, 係差些。
我不知幾耐冇上深圳,因為近幾個星期自己的本業忙到爆,氣到透唔切,鬼有時間上大陸呀,點會有人話譚生買咗部呢,你諗多咗啦,哈哈。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 18, 2010 1:46 am 
離線
全職睇場
頭像

spandau 寫:
阿公,我部U8110係PCCW行機黎架,在香港的二手店買的,全新全套,應該係人地續約送機冇用到的放生機,唔駛一千,但個mon唔得,低res, 仲要電阻mon, 係差些。
我不知幾耐冇上深圳,因為近幾個星期自己的本業忙到爆,氣到透唔切,鬼有時間上大陸呀,點會有人話譚生買咗部呢,你諗多咗啦,哈哈。

Oh ........ sorry .............

但個老闆同我講話 "譚先生" 剛好買走一台 ........ 我咪以為是你 ..........

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 18, 2010 3:10 am 
離線
新手入場

480元.......不如你地賣部俾我啦
........................

我放左iphone........而家得部 lg gt505......
一上個多d圖既網就reboot........

幾時先等到4G 呀.....
無機上網好慘呀

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 18, 2010 8:21 am 
離線
版主
頭像

你問s兄啦

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 102 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 7  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 21 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :