IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週五 5月 17, 2024 10:26 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週一 5月 17, 2010 7:12 pm 
離線
資深玩家
頭像

買左部國內品牌ANDROID手機玩, 用左2個星期左右, 出左REVIEW,
APANDA A60.
其實一D都唔平, RMB1988, 專門店買, 實有人話呢個價唔駛買大陸牌子,
但我就偏偏要買黎試下得唔得, 掂唔掂......答案 : 都幾得WOR.....
可去佢地官方WEB睇下: www.apanda.com.cn

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 17, 2010 9:07 pm 
離線
新手入場
頭像

個款睇落唔錯

s兄..你對呢部機有咩評價@@

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 17, 2010 10:26 pm 
離線
版主
頭像

ok 8)

gary 都話好

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 5月 17, 2010 10:57 pm 
離線
新手入場
頭像

1.6的系統還是2.1?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 18, 2010 3:00 am 
離線
資深玩家

睇完S兄的報告,好得。

第一引入不同品牌的手機資料。
第二不是以做生意為本位。

因為每每介紹新機,背後是一種銷售目的,反而S兄哩一獲,連點買都講出來!哈哈。
加上小弟見S兄不見得有硬銷,不停只指出優點。
加油。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 18, 2010 9:49 am 
離線
高級玩家
頭像

個樣望落都幾ok :)
去官網望過下個spec都唔差,就係唔知個rom得唔得
不過呢d小眾野應該無乜support lu~~
買黎玩下都ok 0既 8)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 18, 2010 11:15 am 
離線
新手入場
頭像

政 寫:
ok 8)

gary 都話好

連政兄同gary都話ok...部機應該可以入手

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 18, 2010 2:09 pm 
離線
資深玩家
頭像

引言回覆:
睇完S兄的報告,好得。

因為每每介紹新機,背後是一種銷售目的,反而S兄哩一獲,連點買都講出來!哈哈。
加油。

我從來都係本著介紹特別機或市場上冇的機為目的, 賣唔賣係次要, 我08年做自己的網站都係本住呢個目標, 賣機只係後來引申出黎的一項服務, 你睇下我以往的REVIEW, 全部都係的自己真金白銀去買的古怪機或經典機重溫, 有邊個傻佬會拎錢出個網站, 晚晚UPDATE網站, 仲做幾百個手機套無條件送比版友( 雖然只係幾蚊一個), 仲不停買機寫REVIEW.....?
呢個就係有HEART與冇HEART的分別,
果D小人"小那星"仲要抄人文章去自己賣機都不特止, 仲要我寫山寨IPAD REVIEW, 佢都要在自己的單細胞生物地盤唱我, 我在自己網站寫REVIEW關你屁事, 遇到一個咁樣的人簡直令人想嘔.........

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 18, 2010 2:18 pm 
離線
資深玩家
頭像

spandau 寫:
引言回覆:
睇完S兄的報告,好得。

加油。

我從來都係本著介紹特別機或市場上冇的機為目的, 賣唔賣係次要, 我08年做自己的網站都係本住呢個目標, 賣機只係後來引申出黎的一項服務, 你睇下我以往的REVIEW, 全部都係的自己真金白銀去買的古怪機或經典機重溫, 有邊個傻佬會拎錢出個網站, 晚晚UPDATE網站, 仲做幾百個手機套無條件送比版友( 雖然只係幾蚊一個), 仲不停買機寫REVIEW.....?
呢個就係有HEART與冇HEART的分別,
果D小人"小那星"仲要抄人文章去自己賣機都不特止, 仲要我寫山寨IPAD REVIEW, 佢都要在自己的單細胞生物地盤唱我, 我在自己網站寫REVIEW關你屁事, 遇到一個咁樣的人簡直令人想嘔.........

S兄, 冇謂同d咁既人勞氣~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 18, 2010 4:46 pm 
離線
新手入場

呢部台灣都有出,即係Vibo A688
http://www.vibo.com.tw/CWS/Consumer_Han ... ,.html#top

Root機:
http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=423&t=1435622

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 18, 2010 4:51 pm 
離線
資深玩家
頭像

FOXCONN生產的....

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 19, 2010 12:15 am 
離線
新手入場

S兄,

辛苦曬,讚一個。
金錢能買,但能分享就是難得。

還有,S兄,能否PM告知購買的途徑,好有興趣。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 19, 2010 7:18 am 
離線
資深玩家
頭像

cktam 寫:
S兄,

辛苦曬,讚一個。
金錢能買,但能分享就是難得。

還有,S兄,能否PM告知購買的途徑,好有興趣。

x 2 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 19, 2010 8:49 am 
離線
資深玩家
頭像

国内网站介绍Apanda(首派)Android手机...

http://www.androidin.net/bbs/android-111437-1-1.html

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 19, 2010 9:34 am 
離線
新手入場
頭像

唔通就係為左呢部新機, 攪到9個員工係廠房跳樓死?

http://big5.ce.cn/cysc/tech/07ityj/guonei/201005/19/t20100519_20391040.shtml

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 18 篇文章 ]  前往頁數 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 22 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :