IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週日 5月 19, 2024 7:46 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週三 5月 12, 2010 12:02 am 
離線
資深玩家
頭像

手上2部山寨機, 功能冇野好講, 都係一部同一億部一樣的MTK系統, 雙卡雙待, 30萬像就寫1200萬像果種啦, 不值一提,
一部抄SAMSUNG的一部叫DIVA的摺機, 國內有行貨, 叫"名媛", 香港好似冇出, 紫色反光泡泡紋機身, 好ELEGANT FEEL, 真係靚爆, 拍得住日本SOFTBANK的DISNEY PHONE咁GLAM......閃到呢........! ( 2百幾蚊, CHEAP爆, 希望唔爆炸啦, 不過都唔會用, 玩下咁啦)
一部係抄LG在美國推出的LOTUS, 四方型QWERTY摺機, 幾個月前在網上見LG的正版已經覺得好正, 其實本身都係由LG的HB620T 電視摺機變出黎, 闊左, 加埋QWERTY, 本身係美國SPRINT網絡的美式CDMA 3G, 比你都冇用, 大陸山寨連呢D咁地區性的手機型號都COPY, 仲要COPY得好似, 有99%相同, 而且造工拎上手都唔覺好流, 機面的拉絲紋同真正的LOTUS一樣, 仲要連原裝的LG LOTUS WALLPAPER都抄埋一樣, 吹脹.........( 3百幾蚊, CHEAP爆, 希望唔爆炸啦,不過都唔會用, 玩下咁啦)
山寨真係無所不能, 冇機唔抄........
註: 本人絕對唔支持山寨機, 亦唔賣呢D山寨機, 只係介紹下比大家睇......

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 12, 2010 4:38 am 
離線
版主
頭像

連個名都唔改, 照用LG......好野

個COVER 會唔會係A架, 好似SANYO :o

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 12, 2010 4:50 am 
離線
全職睇場
頭像

政 寫:
連個名都唔改, 照用LG......好野

個COVER 會唔會係A架, 好似SANYO :o

我都覺得個殼似真野 ......... 只是換左個機肉

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 5月 12, 2010 10:11 am 
離線
新手入場

我睇山齋網都見到好多呢個款0既qwerty機,不過用得呢d機,最緊要個keyboard好打... 否則只會用到火滾!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案