IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週日 5月 12, 2024 2:21 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : JK 代電問題
文章發表於 : 週一 1月 16, 2006 2:46 am 
離線
新手入場

小弟想買多舊電, 但係 sharp 既原廠電又好貴, 想問下 JK o的 quality 好唔好架?~會唔會整壞部機架?
同埋我個殼(電果個)有o的鬆, 如個仲成日拆黎換電係咪會更加易鬆?~換過會唔會解決到?~謝謝 ^^

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: JK 代電問題
文章發表於 : 週一 1月 16, 2006 3:39 am 
離線
版主

cydyeung 寫:
小弟想買多舊電, 但係 sharp 既原廠電又好貴, 想問下 JK o的 quality 好唔好架?~會唔會整壞部機架?
同埋我個殼(電果個)有o的鬆, 如個仲成日拆黎換電係咪會更加易鬆?~換過會唔會解決到?~謝謝 ^^

你可以看一下這裡曾購買過的會員意見, 才考慮購買與否的, 不要緊呢 ~ :oops:

其實經過日積月累使用後, 鬆是正常的, 你可以試試把電池cover上中間的膠扣位用手輕輕向上"咬", 應該會好一點的, 但請小心不要過度用力啊, 否則後果自負呢 ~ :roll:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 1月 26, 2006 11:11 am 
離線
新手入場

我上周末托朋友去幫我問過, 話要下星期先有貨到? 三少, 呢個星期是咪有貨啦?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 1月 27, 2006 5:38 am 
離線
版主

pan779 寫:
我上周末托朋友去幫我問過, 話要下星期先有貨到? 三少, 呢個星期是咪有貨啦?

你說的是 JK 電池 ?

留意我的公告好嗎 ? 不好意思 :-(

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章