IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週日 6月 16, 2024 8:12 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 4 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週日 7月 31, 2005 8:49 pm 
離線
新手入場
頭像

哈~仲記唔記得我呢?
多謝曬你地兩位ar~
你地真係好好人ar~
simon又肯幫我試bt 同master reset~
三少貼保護貼又貼得靚~
100%滿意啦~^^
其實仲有野想問ga~
不過見你地咁忙真係唔想打擾得太耐
(其實都打擾左你地幾耐架啦~~唔好意思...><)
初初我媽咪都唔放心買水貨架~(就算我點話你地好..佢始終有d唔放心^^")
但佢話見到你地後,你地都幾有禮貌~幾好人~但佢話伊家放心la~heeee~
如果我有fd想幫襯你地~我100%會叫佢地你黎度買機ga~keee~~
heee~~
係wo~三少你今日又係度搞氣氛wo~哈....你係扮到好認真咁問另一位客係未要藍色呀?個下真係好抵死ar你~keeee~
頭先返屋企搭車時同個女傾電話~傾到冇曬電lu~一陣去差電先~~~

再一次講多句~
我今日好多謝三少同simon~冇你地~~~我就唔可以放心咁買902sh啦~~~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 7月 31, 2005 9:21 pm 
離線
新手入場
頭像

加多句~
多謝simon你send比我果一首他約我去迪士尼~^^
首mmf鈴聲整得好靚靚^^

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 8月 01, 2005 3:43 am 
離線
版主

多謝你先呀 ~

首先同你講句唔好意思先, 今日太多人 我招呼唔到你 >.<

得閒可以上黎傾下計 不過你住得咁遠 真係得閒先啦 ~ ^^

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 8月 01, 2005 8:43 am 
離線
新手入場
頭像

三少 寫:
多謝你先呀 ~

首先同你講句唔好意思先, 今日太多人 我招呼唔到你 >.<

得閒可以上黎傾下計 不過你住得咁遠 真係得閒先啦 ~ ^^

我多謝你先岩~^^"
哈~唔緊要啦~~~
我明ge~keee~真係好多人呢^^
哈~其實我屋企去你度就叫遠~
如果我學校黎...就應該近la~哈