IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週日 6月 16, 2024 4:37 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 三少好多 fans呀~~
文章發表於 : 週五 7月 08, 2005 12:11 am 
離線
新手入場
頭像

·3少D機貴啊·······貴過雷射·····

有時候貴少少就有一定原因!
講得難聽,你係雷射買部機有什麼問題,都要閣下自理!
三少個度(除人為損壞) 都會以唔收錢為原則幫你弄好!
一分錢一分貨!唔夠銀兩咪儲多D些少!
------------------------------------------------------------------
一分錢一分貨
你睇咁多人明知三少係賣得貴過先逹
有時甚至仲貴過雷射
都會走去幫佢買 (我係其中一個)
為乜?

主要係因為信心同售後服務
三少既機一定係謝利記改既 (比起先逹既金毛有信心好多)
而買左之後有乜事佢都會好樂意幫你攪番掂 (先逹既話唔駛諗)

------------------------------------------------------------------

我尋日都去三少道買左一部白色902 好正呀,仲有螢幕保護貼,momax902充電套裝送呀,三少好好人幫我整埋個貼添,真係一粒塵一個氣泡都無架 正 !我煩左佢成兩粒鐘都無詐型,值得介紹被大家

http://board.phonehk.com/viewthread.php?tid=133282

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 7月 08, 2005 12:36 am 
離線
新手入場

同意, 我之前都有林過係雷射買... 不過.. 最後都冇貪平, 都係三少有信心d :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 08, 2005 2:13 am 
離線
新手入場
頭像

Simon 都好好人

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 08, 2005 4:27 am 
離線
版主

我同Simon真係要對你地講聲 多謝 ^^

希望繼續支持我地啦 :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 08, 2005 9:53 am 
離線
新手入場

我等緊機會幫襯...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 7月 08, 2005 10:03 pm 
離線
新手入場

我都係向三少度買了部v802se
係ar我都覺三少同他一班好友都好好人,我仲同我兩個fd一齊煩佢tim ar佢都冇炸型仲好服待週到 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 7月 09, 2005 5:31 am 
離線
版主

ctk1980 寫:
我都係向三少度買了部v802se
係ar我都覺三少同他一班好友都好好人,我仲同我兩個fd一齊煩佢tim ar佢都冇炸型仲好服待週到 :lol:

有你地黎陪下我地傾計 我同simon都不知幾開心 ^^ 我地多謝你地先岩呀 ~

顧客至上嘛 !!

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 7 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章