IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週一 5月 06, 2024 10:29 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 173 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 45678910 ... 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週二 12月 06, 2005 11:05 pm 
離線
新手入場

三少ar
想問下你個IMA.mp4點整ga?
個file點樣整出黎ga?
麻煩晒
你個改名方法已經好好
但如果可以自已轉更加好~~
thx三少

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 12月 07, 2005 3:18 am 
離線
版主

6769 寫:
三少, 借問聲 version 1.05x 有咩解決方法呢 ?

謝~

沒有其他方法, 只有 downgrade version ~ 但我們沒有此服務呢 ~

如是行貨的話 ~ 我亦不建議你這樣做, 因會沒有了保養的 ~

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 12月 09, 2005 2:46 am 
離線
新手入場
頭像

三少大佬,我終於攪到咧~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
very very THX u ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 12月 09, 2005 2:35 pm 
離線
新手入場
頭像

三少, cant download this "IMA" 檔名的 AAC (m4a) 檔案 , can send to me or pm to me , my e mail is ngtamma@yahoo.com.hk thx

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 12月 09, 2005 6:48 pm 
離線
新手入場

三少....我都download 唔到....可以send 比我嘛?

ca_ric_k@hotmail.com

thx

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 12月 09, 2005 10:35 pm 
離線
新手入場
頭像

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 12月 10, 2005 4:37 am 
離線
版主

bozzio 寫:
三少大佬,我終於攪到咧~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
very very THX u ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

叻仔 ~ :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 12月 10, 2005 4:38 am 
離線
版主

ngtamma 寫:
三少, cant download this "IMA" 檔名的 AAC (m4a) 檔案 , can send to me or pm to me , my e mail is ngtamma@yahoo.com.hk thx

IMA 檔 ~ 請 UNZIP 後使用 ~

附加檔案:
IMA.rar [7.98 KiB]
被下載 1056 次
回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 12月 10, 2005 1:57 pm 
離線
新手入場
頭像

三少 寫:
ngtamma 寫:

IMA 檔 ~ 請 UNZIP 後使用 ~[/quote

thxar..............三少 :-D :-D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 12月 10, 2005 2:57 pm 
離線
新手入場

三少,3GP_Converter For 903sh Hikarikit 修改版 的密碼能寄給我嗎? ,正需要呢,希望可以幫忙,謝謝
t0072467@seed.net.tw

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 12月 10, 2005 11:46 pm 
離線
新手入場

三少,me too!!

3GP_Converter For 903sh Hikarikit 修改版 的密碼謝謝

bobowong338@yahoo.com.hk

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 12月 11, 2005 5:51 am 
離線
版主

Jay_Chuang 寫:
三少,3GP_Converter For 903sh Hikarikit 修改版 的密碼能寄給我嗎? ,正需要呢,希望可以幫忙,謝謝
t0072467@seed.net.tw

你要問一問 會員 Hikarikit 拿取了 ~ 這PASSWORD我沒有的

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 12月 11, 2005 5:51 am 
離線
版主

popspop 寫:
三少,me too!!

3GP_Converter For 903sh Hikarikit 修改版 的密碼謝謝

bobowong338@yahoo.com.hk

你要問一問 會員 Hikarikit 拿取了 ~ 這PASSWORD我沒有的

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 12月 11, 2005 7:45 pm 
離線
新手入場

thx 三少
一試就ok :-)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 12月 12, 2005 12:16 am 
離線
新手入場

三少 寫:
yytong 寫:
三少, 非常之唔好意思呀, 我試左好多次, 照足你教既步驟去set aac 鈴聲, save 到我部機時都係話"無法使用 由於非法", 我d~ mp3用itunes轉aac時會成為m4a, 但我朋友轉左會係mp4, 雖然你話aac=mp4=m4a, 但我真係轉唔到做鈴聲, 諗住將朋友既aac鈴聲用bluetooth比我頂住先, 去到我部機時只會變成mp4 movie 存在文件夾內, 本來上星期六到你公司又找不到你, 痳煩晒!! :(

記住 ~ 只需要於 IMA 設定為鈴聲一次便可 ~ 取消 IMA 後, 把其他AAC 改名後, 就不需要再設定多一次做鈴聲了 ~ 這錯誤是最多人犯的 ~

我想问下"把其他AAC 改名後"系改成IMA还是其他任意名啊?

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 173 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 45678910 ... 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :