IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週四 5月 16, 2024 4:25 pm

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 中哂毒喇~~~~
文章發表於 : 週六 4月 30, 2005 10:26 pm 
離線
版主
頭像

第二彈6月25日發售~~仲送4 驅車水杯~ (憑盒既印花)

至於vol 3 預告為
DASH-01 Super Emperor
Crimson-Glory (G1)
DASH-001 Great Emperor
DASH-0 Horizon
DASH-02 Neo Burning Sun

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 5月 01, 2005 12:24 am 
離線
新手入場

vol 3 好吸引 woo..
有地平線!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 5月 01, 2005 12:27 am 
離線
版主
頭像

vol 4 仲勁呀....

Thunder Shot Jr.
Egress Jr.
Avante 2001 Jr.
Super Astute Jr.
Manta Ray Jr.

全部都係black special!!! 正呀... 冇記錯既話除左super astute 外其他都係透明黑殼 (我以前部astute black special係黑膠殼only)..
型呀...

(btw.. 原來我post錯區.. 各位谷友真係唔好意思~~)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 5月 01, 2005 12:39 am 
離線
新手入場

好彩我o個時唔係太迷 4 驅車 jee..
唔係一定毒死...

不過有 d 想買架帝皇添..
等我架地平線可以同佢相認... :D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 5月 01, 2005 1:01 am 
離線
版主
頭像

一齊買丫.. 出黎放車XDDDDD

記得以前成班公屋細路仔都係買地平線~~~搞到後尾要買孖星d 金/藍殼黎換至唔會搞亂~~~

記得以前難得有地平線同超級勝利者, 隔離屋就咁岩去佐敦搵到間大清貨模型鋪 每盒48蚊 掃哂達修隊4部返黎... 之後仲叫我幫手係恆安買埋部摘星者返黎full team ~.~..

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 5月 01, 2005 1:06 am 
離線
新手入場

你就開心 la..
我住村屋..
冇人同我玩...

haha..
我好似仲有個 雙星原裝o既地平線停空殼....
不過有小小爆..
得閒搵番佢出來先..

btw 仲有地方放車咩??
我唸我地拿呢 d 陳年舊車去放..
d 靚仔會笑我地"老o野" ar
hhaaha...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 5月 01, 2005 2:54 pm 
離線
新手入場

頭輪車正呀, 直路好快
不過出彎同入彎好慢

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 5月 01, 2005 4:36 pm 
離線
版主
頭像

正呀.. G1同新太陽..

個陣gran mun買比我, 001大帝同新太陽, 我諗都唔諗就要左後者.. 無啦啦改用FM 架既太陽, 仲要隻超正既橙色~~~型到爆~~~

但最想復刻既係勝利者一世 (原始大帝).. 我搵左好多年, 到小學6年班時至買到咋.. 超鐘意.. 希望買得番啦..

但問題係.. 依家都搵唔到鋪頭入.. 唔知點算..

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 5月 03, 2005 2:16 am 
離線
新手入場

enzo 寫:
正呀.. G1同新太陽..

我兩部都有買
不過我就覺得g1型d

夠晒流線型

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時