IMA 流動資訊站

最專業之網上流動資訊雜誌
現在的時間是 週一 5月 20, 2024 4:11 am

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 50 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Re: motorola razr maxxx
文章發表於 : 週二 2月 14, 2012 3:28 pm 
離線
新手入場

諗住聽日上去深圳, 希望可以買到白色版或者MAXXX 版啦~

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: motorola razr maxxx
文章發表於 : 週四 2月 16, 2012 11:58 am 
離線
新手入場

啊,琴日左一趟深圳,順利咁去到通天,長城,亦搵到"一帆",本來都以為好順利,但去到問佢,@@竟然無貨,跟住係場內行左約兩個鐘,都未有發現xt910的影踪,最後出去食個面結束深圳之旅。

總結今次深圳之行
1 成個場雖然無明顯分區,但各自以品牌、零件、二手機、配件等自行分區。

但疑問比發現多。。。。
1 場內有一手,二手同十四日機,應該點分啊?

2 其實佢地賣機係咪要大量買嫁?買一兩部係咪吾會平比你既?

3 個場一般几點收工的,琴日我見,一帆大約三點半就放機入夾萬了。

不過今次之旅真係見識了不少,簡直行到我吾想行咁滯!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 2月 16, 2012 10:32 pm 
離線
版主
頭像

tcbyccp 寫:
啊,琴日左一趟深圳,順利咁去到通天,長城,亦搵到"一帆",本來都以為好順利,但去到問佢,@@竟然無貨,跟住係場內行左約兩個鐘,都未有發現xt910的影踪,最後出去食個面結束深圳之旅。

總結今次深圳之行
1 成個場雖然無明顯分區,但各自以品牌、零件、二手機、配件等自行分區。

但疑問比發現多。。。。
1 場內有一手,二手同十四日機,應該點分啊?

2 其實佢地賣機係咪要大量買嫁?買一兩部係咪吾會平比你既?

3 個場一般几點收工的,琴日我見,一帆大約三點半就放機入夾萬了。

不過今次之旅真係見識了不少,簡直行到我吾想行咁滯!

1]一係你問, 一係佢有列明
2]一部半部有時會賣, 當然貴D ! 睇你靚唔靚仔
3]一般5點-6點收檔, 開又開得晏, 收又收得早......我都想返呢D工呀

我當年去嚇親, D機多到呀......好似垃圾咁成地都係

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 2月 16, 2012 11:03 pm 
離線
新手入場

我去到有一檔,佢睇住張報價單話我知有貨,但要2980人仔。。。同KENNY 個價差左成七舊水, 睇黎我吾夠靚仔。。。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 2月 17, 2012 12:10 am 
離線
版主
頭像

tcbyccp 寫:
我去到有一檔,佢睇住張報價單話我知有貨,但要2980人仔。。。同KENNY 個價差左成七舊水, 睇黎我吾夠靚仔。。。

呀公梗係靚仔啦。唔係點會幾個場啲呀姐都認得佢呢!7XX幾人仔喎, 你估70Yen呀!!! :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 2月 17, 2012 11:54 am 
離線
新手入場
頭像

靚仔值七舊! :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 2月 17, 2012 1:13 pm 
離線
新手入場
頭像

哈哈 :-D 七舊.....

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 2月 17, 2012 4:14 pm 
離線
新手入場

啊, 咁下次要搵個靚仔D 一齊去了...

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 2月 18, 2012 1:16 am 
離線
全職睇場
頭像

makgary 寫:
tcbyccp 寫:

呀公梗係靚仔啦。唔係點會幾個場啲呀姐都認得佢呢!7XX幾人仔喎, 你估70Yen呀!!! :lol: :lol: :lol:

頂! 過往幾年, 交左幾多學費呀? 俾人"蒙" 過幾多錢呀?

而家7XX幾人仔, 咪最多當利息 :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 2月 18, 2012 3:04 am 
離線
新手入場

kenny 哥, 有MAXXX 提提細老啊, 想買呢。

BTW,好似出左白色,佢張報價單有白色。

澳門的電話舖就有紫色。

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 2月 18, 2012 3:06 am 
離線
全職睇場
頭像

tcbyccp 寫:
kenny 哥, 有MAXXX 提提細老啊, 想買呢。

BTW,好似出左白色,佢張報價單有白色。

澳門的電話舖就有紫色。

一定一定! 到時一齊殺過去, 買 2 部點都要打個 9 折啦 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 19, 2012 1:03 pm 
離線
新手入場

拿拿拿,我當你應承左嫁啦

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 2月 19, 2012 1:15 pm 
離線
新手入場
頭像

如果真係出發,可唔可以帶小弟見識下。我有興趣哩部!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 2月 27, 2012 2:33 am 
離線
新手入場

好似都未見有水貨到港啊。。。MAXXX

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週六 3月 03, 2012 7:56 pm 
離線
新手入場

各位大大, 有冇MAXXX 版既消息啊

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 50 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

搜尋:
前往 :